Crema Sani Magic Boost, 145mililitri, Viva Natura

136.85 RON 114.95 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV12947
Crema Sani Magic Boost, 145mililitri Descriere Crema Sani Magic Boost, 145mililitri este o cremă intensivă pentru remodelarea bustului cu fitoestrogeni și peptide, 145 ml. Bustul este unul dintre cele mai universale elemente ale frumuseții corporale feminine din toate timpurile. A devenit esențial să ai grijă de aspectul bustului pentru creșterea încrederii de sine și a bunăstării emoționale. De ce să alegi crema pentru remodelarea sânilor de la Vivanatura? Actiuni Magic Boost are o tripla actiune:
  • conține fitoestrogeni (din plante) cu efect benefic asupra glandei mamare;
  • întărește conținutul de fibre de colagen și elastina;
  • amplifică stratul adipos de la nivelul sânilor.
  • Crema conține și extractul de tamarind, care este un înlocuitor natural mai puternic al acidului hialuronic. Acesta hidratează țesutul mamar (contribuie la amplificarea volumului sânilor și cu apă corporală) și menține elasticitatea pielii.
  • Prin sinergia fitoestrogenilor și a peptidelor, această cremă favorizează volumul bustului printr-un efect cosmetic asemănător lipo-liftingului.
  • Eficientă este dovedita prin studii certificate asupra substanțelor active.
Principiul de functionare: Fitosterolul numit Sarsasapogenină extrasă din rădăcina plantei asiatice Anemarrhena Botanica bogat in adipofilina stimulează treptat proliferarea și dezvoltarea unui strat adipos subcutanat, care rotunjește local mantaua cutanata oferind vizibil remodelarea contururilor cu 26% intr-un interval de timp de 56 zile. Efectul este de stimulare a metabolismul obosit prin oxigenarea celulara, imbunatateste sinteza colagenului și activitatea de restructurarea a elastinei, tonifică și întărește țesutul contribuind la fermitatea si frumusețea bustului. Prin sinergie extractul din Pueraria Mirifica bogat in fitoestrogeni Mod de folosire: Se aplica local de doua ori pe zi prin mișcări circulare de jos in sus pe toată suprafața bustului pana la intrarea in derm. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.