Crema de Fata Hidratanta pentru Ten Uscat, 75mililitri, Vivanatura

29.75 RON 26.30 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV2304
Crema hidratanta fata  pentru Ten Uscat Descriere Crema hidratanta fata  pentru Ten Uscat hidrateaza si hraneste tenul in profunzime. Are in componenta sa ingrediente naturale 98%.Procesată la rece – fără parabeni. Crema conferă hidratare intensivă, de lungă durată şi hrăneşte în profunzime.Uleiul de cocos și de macadamia sunt nutritive și regenerante. Efecte:
  • Crema conferă hidratare intensivă, de lungă duratăhrăneşte pielea în profunzime.
  • Are la bază un mix activ din ingrediente naturale ce pătrund rapid în piele, cu efecte antioxidante și emoliente, ce repară pielea sensibilă și o protejează.
  • Uleiul de cocos și de macadamia stimulează microcirculația locală, sunt nutritive și regenerante.
  • Uleiul de cătină calmează iritațiile, este bun protector.
  • Aloe vera contribuie la menținerea echilibrului hidric al pielii. Crema conferă hidratare intensă și de lungă durată.
  • Hialuronatul de sodiu și extractul de tamarind hidratează în profunzime și au un rol esențial în refacerea colagenului și a elastinei.
Crema de fata hidratanta pentru ten uscat, 75ml Pielea uscată are un aspect mat, este subțire, fragilă, ușor iritabilă și prezintă riduri fine, vizibile cu ochiul liber. Uneori se exfoliază și, în mod obișnuit, are porii închiși. Tenul uscat se caracterizează printr-un număr redus de glande sebacee sau printr-o secreție insuficientă a acestora. Tenurile uscate pot fi alipice( lipsa de grăsime) sau deshidratate (lipsa de apă). Tenul uscat este foarte sensibil la frig.Crema de fata hidratanta pentru ten uscat, 75ml În special în sezonul rece, când vântul și temperaturile scăzute afectează sănătatea tenului, apar pe față fete roșii din loc în loc. Agresiunea factorilor externi este unul dintre motivele apariției ridurilor supărătoare, a infecțiilor și a pielii deshidratate. Specialiștii în cosmetică recomanda persoanelor cu tenul uscat să evite: folosirea săpunului de față și a loțiunilor cosmetice astringente expunerile îndelungate la temperaturi scăzute sau vânt puternic. catina În cazul acestui ten se recomandă demachierea în fiecare seară, indiferent dacă s-a aplicat sau nu un machiaj. Sunt recomandate produsele emoliente, fără alcool (iar intern se va adopta și o hrană bogată în vitaminele A,B,C si D). În timpul demachierii nu se freacă pielea foarte tare. Demachiantul, fiind gras, nu lasă pe piele reziduuri și conferă tenului catifelare, suplețe și prospețime. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.