Crema antirid viodana, Hofigal, 30 monodoze

21.42 RON 16.26 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-HOF6937
Crema antirid viodana Descriere Crema antirid viodana este o crema care distruge radicalii liberi si incetineste procesul de imbatranire al pielii. Utilizand produsul zilnic, pielea isi recapata gradul natural de hidratare si suplete.
  • Efecte si beneficii
  • Aceasta creme prezinta urmatoarele efecte:
  • – previn şi întârzie procesul natural de îmbătrânire a pielii; – redau pielii aspectul catifelat, strălucitor şi plin de prospeţime; – menţin supleţea şi troficitatea pielii; - acces la  tot ce este mai bun din universul vegetal.
Ingrediente Compuși activi naturali: - coenzima Q10 - Spirulina platensis - ulei de cătină - ulei de portocal Uleiul de cătină este foarte bogat și apreciat în domeniul cosmetic dar și cel naturist. Uleiul de cătină are extrem de multe beneficii pentru piele, fiind bogat în vitamine și acizi grași Omega. Vitaminele pe care le conține uleiul de cătină sunt în special A, E și vitamina C. Actiune -previne îmbătrânirea prematură a pielii; -stimulează  regenerarea celulară; -protecţie intensivă  împotriva radicalilor liberi; -creşterea elasticităţii pielii; -reduce vizibil ridurile deja formate; -atenuează ridurile profunde; Mod de administrare - se aplică zilnic, dimineaţa şi seara, după demachiere, pe întreaga faţă, dar cu atenţie în jurul ochilor, prin masaj uşor. Prezentare: 30 monodoze x 2 ml. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.