Cremă pentru Sâni, 75 mililitri, Vivanatura

26.18 RON 21.40 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV2278
Crema pentru sani, 75 mililitri, Vivanatura Descriere Crema pentru sani, 75 mililitri, Vivanatura tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor, conferind volum, fermitate și rotunjime. Crema pentru întreţinerea sânilor, datorită extractelor naturale din plante şi uleiurilor presate la rece are efecte hidratante, revitalizante, şi ajută la susţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii. Plantele şi uleiurile din compoziţie au un conţinut bogat în fitoestrogeni, care pot avea un efect remarcabil asupra sânilor. Beneficii:
  • Mărarul, feniculul și anasonul din compoziția cremeiconţin fitohormoni, estrogeni vegetali, care ajută la dezvoltarea sânilor și a caracterelor sexuale feminine.
  • Uleiul de germeni de grâu are efecte remarcabile în ceea ce privește tonifierea și elasticizarea pielii, previne îmbătrînirea ei și apariția vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen și elastină.
  • Uleiul de măsline are efecte anti-aging, hrănește și protejează pielea, prin conținutul bogat de nutrienți.
  • În compoziția cremei se regăsesc și alte ingrediente atent selecționate care contribuie la întreținerea și creșterea sânilor
Ingrediente active:
  • Schinduf, puerăria, lemnul dulce.
Prezentare: 75 ml Mod de utilizare: Crema se utilizează printr-un masaj zilnic, aplicată pe pielea curată. Masajul se realizează cu mişcări blânde, circulare timp de 10 – 15 minute. Nu se recomandă masajul în cazul inflamaţiilor sânilor, a nodulilor mamari sau a altor afecţiuni ale sânilor. Cremă pentru Sâni, 75 mililitri, Vivanatura 98% naturală şi de origine naturală! Procesată la rece – fără parabeni. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.