Cremă demachiantă fără lacrimi, 75mililitri, Vivanatura

14.28 RON 11.66 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIV2316
Cremă demachiantă fără lacrimi Descriere Cremă demachiantă fără lacrimiare are o  actiune blanda asupra pielii, nu irita, este hidratant si nu produce acel disconfort de usturime a ochilor.Formula sa revolutionara îmbina principiile active ale uleiurilor vegetale si ale extractelor din plante. Demachierea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi are rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Proprietati
  • Crema demachiantă fără lacrimi cu ulei de migdale dulci şi argint curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten.
  • Crema demachiantă „fără lacrimi“ este un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal.
  • Formula sa revoluționară îmbină principiile active ale uleiurilor vegetale și ale extractelor din plante.
  • Cremă demachiantă fără lacrimi 75ml are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă;
  • Nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.
Efecte Are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele. Uleiul de migdale catifelează și conferă strălucire pielii, calmează iritațiile și inflamațiile, atenuează senzațiile de mâncărime; este o sursă importantă de vitamina E și minerale, care ajută la păstrarea unui echilibru adecvat de umiditate al pielii. Uleiul de sâmburi de struguri are un puternic efect antioxidant, emolient, cu o textură ușoară, care este foarte repede absorbită de piele. Crema demachiantă nu lasă urme grase pe piele. Uleiuri naturale ce conțin vitaminele A, E, acizi grași omega 3, omega 6, polifenolii au efecte remarcabile asupra pielii delicate din jurul ochilor; ele mențin pielea netedă și fermă, prevenind astfel apariția ridurilor. Argintul coloidal este un antibiotic și antibacterian natural, care ajută la curățarea și dezinfectarea tenului. Mod de utilizare: Se aplică pe dischetă şi se masează uşor faţa. Se îndepărtează cu o dischetă curată, nu necesită clătire. Curăţă tenul chiar şi în absenţa necesităţii demachiajului. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.