Celadrin forte si Colafast pachet GoodDays

81.75 RON 68.67 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-GOO4518
Oferta contine:     Celadrin 60 capsule                         Colafast 30 capsule Celadrin Extract Forte : - Reduce durerile si inflamatiile articulare - efect antireumatic, antiinflamator si analgesic - Opreste uzura continua a membranei sinoviale, care cauzeaza intarirea, rigidizarea si functionalitatea redusa a articulatiilor - Regleaza cantitatea de lichid sinovial din articulatii - Asigura lubrifierea permanenta a cartilajului articulatiilor - Inhiba sinteza tromboxanului - Inhiba 5-Lipoxigenaza care initiaza sinteza leucotrienelor - Inhiba enzima COX-2 (ciclooxigenaza 2) care face ca acidul arahidonic sa fie transformat in prostaglandine inflamatorii (PG) - Ajuta la scaderea nivelului proteinei C-reactive (PCR), un indicator important al procesului inflamator din organism - Protejeaza membrana celulara impotriva atacurilor citokinelor inflamatorii - Efect vizibil dupa primele 10-20 de zile de administrare Durata minima de administrare este de 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda sa se urmeze urmatoarea schema de administrare: 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni de zile cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se reia aceeasi schema de administrare. In acest mod este asigurata umectarea lubrifierea permanenta a cartilajului articulatiilor. Mod de prezentare: 60 capsule Celadrin forte si Colafast pachet GoodDays   ColaFast Colagen Rapid conține o formulă naturală unică în Romånia  care combină 3 tipuri de colagen: - Colagen Cartidyss- formulă brevetată extrasă din cartilajul de pisică de mare (sursă marină rară de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul cartilajului articular) - Colagen Collyss - formulă brevetată extrasă din pește marin (sursă marină de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul tendoanelor și ligamentelor) - Colagen nativ tip II Formula este îmbogățită cu vitamina C care ajută la o absorbție ridicată a celor 3 tipuri de colagen. Pe măsura înaintării în vårstă, scade sinteza de colagen, rezistența cartilajului se deteriorează și atunci e necesară o sursă de colagen de calitate superioară, cu grad de absorbție ridicat. Să nu uităm că baza sănătății noastre constă atåt în ceea ce consumăm, cåt și, în egală măsură, în ceea ceea ce absorbim și asimilăm. În cazul suplimentelor alimentare, absorbția este esențială pentru eficiența lor terapeutică.
  • Beneficii: • Contribuie la susținerea mobilității și flexibilității la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor avånd și un efect antiinflamator; • Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular; • Ajută la hrănirea cartilajului articular și asigură rezistența acestuia la compresie; • Recomandat pentru îmbunătățirea funcțiilor articulațiilor deteriorate și întărirea tendoanelor și ligamentelor; • Este benefic în perioada de recuperare după accidente ale aparatului locomotor.
Compozitie: Agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan; Colagen Cartidyss (proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare) 33,33mg; Colagen Collys (proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă din pește ) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg. Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid. În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi. Mod de prezentare: 30 capsule Celadrin forte si Colafast pachet GoodDays Mai multe informațîi și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.