Celadrin extract forte, 60capsule, Good Days

78.48 RON 68.67 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-GOO899
Celadrin extract forțe, 60cps, Good Days Descriere Celadrin Forte  este un supliment alimentar, din preparate vegetale, care are în compoziția să vitamina C, acizi grași nesăturați, organizați într-o matrice concepută pentru a avea un efect benefic asupra mobilității și confortului articular. În compoziția să intră următoarele extracte: ulei de nucșoară, ulei de măsline, nuca de cocoș, ulei dim sâmbure de palmier și ulei de palmier. Acțiune - ajutor pentru protecția articulațiilor, a coloanei vertebrale și a mușchilor; - benefic în cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale; - pentru menținerea integrității și funcționalității membranei celulare (sinoviale); - ajutor în cazuri de cantitate insuficientă a lichidului sinovial; - pentru formarea normală a colagenului care ajută la funcționarea corespunzătoare a sistemului osos și a ligamentelor; - în cazuri de suprasolicitare sau uzură a aparatului locomotor rezultate în urmă înaintării în vârstă, muncilor grele, practicării sporturilor etc; - ajutor în perioada de recuperare după accidente și leziuni ale aparatului locomotor. Ingrediente Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formulă unică, bazată pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrina, gumă arabică (emulsifiant), capsulă (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranti).
  • Mod de administrare
  • Intern, o capsulă dimineață și o capsulă seară, în timpul mesei. În situații deosebite sau dacă se dorește o ameliorare mai rapidă, se poate mari doză la 3 capsule pe zi mai ales pentru articulația genunchiului
  • sau la 4 capsule pe zi mai ales pentru articulația soldului.
Celarin forțe  a fost conceput pentru funcționarea normală a sistemului locomotor și pentru o mobilitate ridicată, producerea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular, protecția articulațiilor, inflamații și disconfort articular. Celadrin  este indicat  tuturor persoanelor cu vârstă peste 3 ani, sportivilor de performanță cât și amatorilor. Efecte -protecția și mobilitatea articulațiilor, coloanei vertebrale și a mușchilor,reduce disconfortul articular la nivelul coloanei vertebrale sau muscular - ajută la formarea lichidului sinovial pentru lubrifierea cartilajului articular,menținerea membranei celulare și membranei sinoviale - vitamina C contribuie la formarea colagenului, a sistemului nervos și a ligamentelor Prezentare: - 60 capsule Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.