Ashwagandha rasayan tab, 50tablete, Star International Med

49.05 RON 41.86 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-STA581

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB

 

Tinerețe fără bătrânețe! Tonic și

stimulent general.   INGREDIENTE: Withania somnifera (Ginseng indian); Chlorophytum arundinaceum; Asparagus racemosus (Shatavari); Guma acacia.  

Suplimentul alimentar ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obţinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietăţile lor de revigorare, regenerare şi tonifiere a organismului, contribuind la refacerea și întărirea sistemului imunitar.

Planta Withania somnifera din conținutul produsului ajută la refacerea fizică şi psihică după stări de oboseală şi stres, contribuind la menţinerea tonusului psihic, a tonusului muscular și a nivelului de energie din organism.

Susține capacitatea naturală a organismului de autoapărare, precum şi de adaptare a acestuia la condiţiile nefavorabile sau schimbătoare ale mediului. Withania somnifera contribuie la amânarea procesului de îmbătrânire prin suținerea activității celulare și a procesului natural de eliminare a toxinelor din organism, ajută în caz de tensiune nervoasă, stări depresive, neliniște, uzură fizică și psihică, contribuind la menținerea puterii de concentrare în stările de oboseală și stres. Withania somnifera, datorită conținutului bogat în principii bioactive, contribuie la menținerea funcțiilor organice, fiind utilă și după terapiile antitumorale, oferind organismului multă vigoare şi un tonus de invidiat.

 Contribuie:

 la menținerea tonusului general al organismului;

la restabilirea nivelului de energie în caz de epuizare;

la susținerea capacității de autoapărare a organismului;

 la menținerea puterii de concentrare în situații de tensiune nervoasă, stări anxioase sau depresive ;

  în perioada de refacere după stări de slăbiciune.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic:cu 1/2 oră înainte de  masă, minim 1 lună, cură de 3 luni.

Copii peste 14 ani: 1 tabletă de 2 ori pe zi;

Adulţi: 1-2 tablete de  3 ori pe zi.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.