Artrowell gel,100mililitri,Vitalion

53.55 RON 46.65 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-VIT5704
Artrowell gel pentru articulatii, 100 ml Artrowell gel reprezintă o soluție eficientă de calmare a durerilor musculare și de articulații, se aplică pe zonele afectate de 3-4 ori pe zi și se masează ușor. Reduce simptomele de durere și creșterea mobilității articulare, ajută la funcționarea normală acestora, contribuie la calmarea și revitalizarea zonelor tensionate. Indicații: Artrowell este recomandat pentru folosirea în caz de disconfort articular și muscular, articulații tensionate cu care se confruntă persoanele care suferă de afecțiuni articulare sau reumatice, inflamații, sportivii. Gelul a fost conceput pentru ameliorarea simptomelor de durere musculară și de articulații.
  • Ingrediente: Combinația de substanțe contribuie la calmarea și revitalizarea zonelor tensionate, a durerilor musculare.
În formula sa, gelul conține extract de castan sălbatic, arnica, ulei de mentă, ulei de eucalipt, extract de curcuma, aloe vera ce au proprietăți antiinflamatoare. Extractul de tătăneasă are capacitatea de a reduce durerile din organism, fie ele și cronice, iar gălbenelele calmează spasmele musculare. Mentolul, ureea și panthenolul accentuează efectul calmant de înviorare a pielii și susțin refacerea ei naturală, menținând-o moale și hidratată, iar camforul contribuie la îmbunătățirea circulației venoase, atenuând fragilitatea vaselor de sânge. Prezentare:100 ml Mai multe informații și produse puteți găși pe site-ul nostru ASPLANT.