Artro Gel Forte, gheara diavolului, 250mililitri, Biomedicus

14.28 RON 11.07 RON
Disponibilitate: In stoc
ASP-BIO243
Artro Gel Forte, gheara diavolului Descriere Artro Gel Forte, gheara diavolului este un gel antiinflamator cu extract de gheara diavolului, untul pamantului, camfor si salcie. Extractul de salcie  este un puternic adjuvant folosit in tratamentul afectiunilor reumatice, deformatii osoase, traumatisme, contuzii, hematoame, dureri reumatice acute si cronice.
  1. Ingrediente
  2. Apa, alcool denaturat, extract Harpagophytum procumbens, extract Salix alba, extract Dioscorea batatas,
  3. camfor, salicilat de metil, carbomer de sodiu, propilen glicol, glicerina, polietilen glicol, fenoxietanol, etilhexilglicerina
Efecte si beneficii Salicilatul de metil din unguentul artro gel forte , ce poate fi folosit pentru a trata dureri minore de muschi si articulatii. Gelul cu untul pamantului este adjuvant, se foloseste sub forma de masaj cu aplicatii externe in caz de dureri reumatice acute si cronice, vanatai, contuzii, deformatii osoase, traumatisme. Gheara diavolului  este o planta a carui tubercul este utilizat in fitoterapie si medicina traditionala naturista pentru a combate afectiuni ale aparatului locomotor si ameliorarea durerii se datoreaza unor serii de substante antioxidante si analgezice din compozitia sa care inlatura inflamatiile. Extractul de scoarta de Salcie , aspirina naturala este un puternic adjuvant in tratamentul afectiunilor reumatice. Untul pamantului este adjuvant in deformatii osoase , traumatisme , contuzii , hematoane ( vanatai) , dureri reumatice (acute si cronice). Salicilatul de metil este folosit in tratamentul reumatismului. Extractul de chilii confera un puternic efect de incalzire. Mod de utilizare Aplicati o cantitate mica de gel (10 ml) pe zona dorita si masati usor pana la absorbtia integrala a produsului. Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.