Artro gel forte cu efect incalzitor, 250mililitri, Biomedicus

17.85 RON 13.57 RON
Disponibilitate: Lipsă stoc
ASP-BIO835
Artro gel forte, Biomedicus Descriere Artro gel forte, Biomedicus este un produs care are efect de incalzire, analgezice si dezinfectante, prorietati antiinflamatoare puternice, imbunatateste circulatia, poate fi folosit ca produs in masaj terapeutic de relaxare, avand ca efect diminuarea disconfortului cauzat de efort. Proprietati
  • Acest gel are puternice proprietati dezinfectante, anti-inflamatoarii, cat si analgezice datorita combinatiei unice de plante.
  • Folosind acest produs pentru masajul terapeutic, se obtine o imbunatatire a circulatiei si este folositor in diminuarea si relaxarea disconfortului cauzat de efortul zilnic inca de la primele aplicari.
  • Efectul de incalzire se instaleaza gradual si in mod treptat.
Instructiuni si mod de aplicare:
  • se aplica cutanat, aplicati aprox. 10 ml de gel ( o lingurita) pe zona dorita si masati usor pana la absortia integrala a produsului. La nevoie puteti sa reaplicati produsul de oricate ori considerati necesar acest lucru.
Avertismente si contraindicatii: Acest produs este destinat doar uzului extern. Este contraindicat a se folosi pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor. Nu folositi produsul daca va stiti alergic la vreun ingredient din compozitia lui. De asemenea, produsul poate cauza iritatii, senzatie de incalzire si usturime. Prezentare: 250ml Mai multe informații și produse puteți găsi pe site-ul nostru ASPLANT.